30000 euro lenen

Je hebt mooie plannen; je wilt bijvoorbeeld een nieuwe auto kopen, je wilt je huis eens grondig laten verbouwen of je wilt eindelijk die gedroomde wereldreis maken. Mooie, maar ook erg dure plannen. Het is echter mogelijk om geld te lenen om de dromen waar te maken. 30000 euro lenen kan op verschillende manieren. Het is vooral zaak om voor je een lening afsluit eerst de verschillende rentetarieven met elkaar vergelijkt. Er is namelijk nog wel eens wat verschil qua rentetarieven tussen de verschillende geldverstrekkers. Verstandig om de verschillende tarieven dus helder op een rijtje te zetten.

top 3 doorlopend krediet

30.000 euro lenen tegen de beste voorwaarden

30.000 euro lenen kan bijvoorbeeld door het afsluiten van een doorlopend krediet, een flexibele manier van geld lenen. Met een doorlopend krediet kun je ook tussentijds geld lenen en vaak tegen een behoorlijk lager rentetarief dan bij bijvoorbeeld een persoonlijke lening. Het feit dat het rentepercentage vooraf niet vaststaat, wordt door consumenten overigens nog wel eens gezien als nadeel. Dit namelijk kan betekenen dat het maandbedrag dat je aflost door een hoger rentepercentage wel eens wat hoger kan uitvallen dan je vooraf ingeschat had. De mate van vrijheid is aantrekkelijk om een doorlopend krediet af te sluiten, het vergt echter wel behoorlijk wat discipline om ook echt af te lossen.

De rente bij 30k lenen

Een lening van 30000 kan ook mogelijk worden door een persoonlijke lening af te sluiten. Groot voordeel is dat je nu wel weet wat je aan rente kwijt bent en je zo dus precies weet welk bedrag je maandelijks kwijt bent aan het aflossen van de persoonlijke lening. Veel mensen vinden dit toch prettig en kiezen zeker bij deze wat hogere bedragen dan ook liever voor deze vorm van lenen. Mensen die 30000 euro lenen, hebben vooraf – als het goed is tenminste- een aantal offertes aangevraagd bij verschillend geldverstrekkers. Alleen zo kun je de diverse rentetarieven met elkaar vergelijken en de voor jou beste keuze maken.

KredietverstrekkerMin. renteMax. rente
Leningen.nl3,90%7,60%
Geldshop3,90%7,70%
Frisia4,00%9,00%
Kredietspotter3,90%11,90%

Kiezen voor een lening via direct-geld.com

Tenslotte: veel mensen willen graag lenen om hun dromen maar te maken, maar hebben een negatieve registratie bij Bureau Kredietregistratie in Tiel. Elke aanvraag voor een lening passeert het BKR en een negatieve registratie betekent simpelweg geen lening. Wat je dan nog kunt doen? Je kunt het bij familie proberen of je zoekt op internet een geschikte particuliere lening. In dat laatste geval moet je wel zorgen dat alle afspraken die je maakt goed op papier staan. In z’n algemeenheid geldt: leen nooit teveel, nooit meer dan je financiële polsstok aankan.

 

top 3 doorlopend krediet

Minder dan 30000 euro lenen?

Geld lenen kost geld. Overweeg altijd of u het geld wel nodig heeft. Vaak is het verstandiger om te sparen voor een grote aankoop, of te wachten op uw salaris.