18 jaar en snel geld lenen? Zo kan het

18 jaar en snel geld lenen? Je hebt daarvoor diverse mogelijkheden, je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een minilening. Je zorgt er daarmee voor dat je bijvoorbeeld een paar honderd euro kunt lenen, om de boodschappen van te doen of nieuwe boeken voor school te kunnen kopen. Waar je ook naar op zoek bent, met een minilening zorg je ervoor dat je snel wat extra geld achter de hand hebt.

top 3 minileningen

Minilening vanaf 18 jaar

Wil je meer weten over de minilening? Je dient in ieder geval 18 jaar te zijn, daarnaast dien je nog aan een paar andere voorwaarden te voldoen. De minilening is beschikbaar voor iedereen van 18 jaar en ouder, om in ieder geval te voorkomen dat jongeren of zelfs kinderen daar gebruik van zouden maken. Ben je 18 jaar en wil je snel geld lenen? Dan is dit dus een interessante mogelijkheid, mede omdat er geen BKR registratie of check plaats zal vinden. Je bent 18 jaar en je hebt wat geld nodig, dankzij een minilening is er nog geen sprake van registratie en weet het BKR dus van niks.

Andere voorwaarden voor een minikrediet

Zoals aangegeven kun je vanaf je 18e jaar snel geld lenen met een minilening, mits je aan een paar aanvullende voorwaarden voldoet. Het is bijvoorbeeld van belang dat je een vast inkomen hebt en je in Nederland woonachtig bent. Het mag in de meeste gevallen geen uitkering zijn, het dient te gaan om een vaste baan met voldoende inkomen om het krediet weer terug te kunnen betalen. Je bent 18 jaar en je wilt snel geld lenen, het is aan de andere kant natuurlijk wel van belang dat je het geleende bedrag weer netjes kunt aflossen.

Minilening aflossen

18 jaar en snel geld lenen? Houd er rekening mee dat je het minikrediet binnen 2 – 3 weken terug dient te betalen, afhankelijk van de aanbieder die je kiest. Je zorgt er daarmee voor dat je het geleende geld weer netjes terug overmaakt, zodat je van het krediet af bent en je weer vrij bent van schulden. Houd er dus op voorhand al rekening mee dat je een aflossing moet gaan doen. Op die manier weet je in ieder geval zeker dat je op je 18e met een minilening niet in de problemen zal komen.