Ferratum minilening: een goede keuze?

Een Ferratum minilening afsluiten en benieuwd of dat een goede keuze is? Het is een van de aanbieders van minileningen die we je kunnen aanbevelen. Je hebt er de mogelijkheid om binnen 1 werkdag een minilening aan te vragen, zodat je het geld snel tot je beschikking hebt. We zetten enkele andere belangrijke aspecten van de Ferratum minilening voor je op een rij, zodat je online een vergelijking kunt maken ten opzichte van de andere aanbieders die er beschikbaar zijn.

top 3 minileningen

Maximaal €800 lenen

Een minilening van Ferratum kun je afsluiten voor maximaal €800. Dat betekent dat je dit bedrag aan kunt lenen, zonder dat je daar een officieel krediet voor nodig hebt. Je kunt het in dat geval zien als een tijdelijk krediet van vrienden, waar je uiteraard wel een bedrag aan rente voor betaalt. Wil je liever €500 lenen of heb je maar een paar honderd euro nodig? Je kunt een Ferratum minilening afsluiten voor het bedrag wat je nodig hebt, je bent wat dat betreft niet gebonden aan vaste bedragen.

Geen BKR en 21 dagen looptijd

Uiteraard biedt de Ferratum minilening een aantal belangrijke voordelen, vooral ten opzichte van de traditionele kredieten die er beschikbaar zijn. Je hoeft met een minilening van Ferratum namelijk niet te vrezen voor een BKR toetsing. In plaats daarvan zal Ferratum je vragen om enkele gegevens over jezelf en het inkomen dat je verdient. Er vindt vervolgens geen BKR toetsing plaats, waardoor andere kredieten niet aan het licht zullen komen. De looptijd van de Ferratum minilening bedraagt standaard 21 dagen. Zorg er dus voor dat je het geleende geld na die periode weer zonder problemen kunt terugbetalen.

Minileningen vergelijken

Wil je meerdere minileningen vergelijken, bijvoorbeeld om na te gaan of de Ferratum minilening een goede keuze vormt? Je kunt dat eenvoudig online doen, wij hebben de gegevens netjes voor je op een rij gezet. Je kunt aan de hand daarvan nagaan of je met de Ferratum minilening een goede keuze maakt of dat je wellicht toch beter een andere aanbieder kunt kiezen. Daarnaast is het verstandig om de minilening te vergelijken met de andere kredietvormen die er beschikbaar zijn.