Geld lenen zonder BKR: wat zijn de mogelijkheden?

Geld lenen zonder BKR en benieuwd naar de mogelijkheden daarvoor? Je kunt daar uitstekend een minilening voor afsluiten. Er zal geen controle of check bij het BKR plaatsvinden, waardoor eventuele andere leningen of een achterstand (uit het verleden) niet aan het licht zullen komen. Wat dat betreft heb je in tal van situaties met een minilening alsnog de mogelijkheid om geld te lenen. Je kunt geld lenen zonder BKR, al dien je er wel rekening mee te houden dat je zelf verantwoordelijk bent voor het aflossen daarvan.

top 3 minileningen

Geen BKR toetsing

De minilening brengt een groot voordeel met zich mee op het moment dat je geld wilt lenen. Er zal geen BKR check plaatsvinden, waardoor het niet duidelijk wordt of je al andere kredieten hebt lopen. Dat betekent aan de andere kant natuurlijk niet dat je zomaar onbeperkt geld kunt lenen. In plaats daarvan dien je er in dit geval zelf voor te zorgen dat je verantwoord geld leent. Geld lenen zonder BKR? Dat doe je dus alleen op het moment dat je vooraf een plan kunt maken om het bedrag ook weer netjes af te lossen.

Geld lenen met een minilening

Je kunt geld lenen zonder BKR met een minilening, het krediet kun je gewoon online aanvragen. Het is in principe voldoende om aan te geven wat je nodig hebt en een keuze te maken uit de beschikbare aanbieders. Wil je bijvoorbeeld €1.000 lenen en daarvoor liever niet aan een langlopende lening vast komen te zitten? Je kunt het geld lenen en dat na 2 – 3 weken alweer aflossen. Je zorgt er op die manier voor dat je er weer vlot vanaf bent, zodat je verder kunt en je weer vrij bent van de schuld die je aanging.

Minileningen vergelijken

Wil je geld lenen zonder BKR en een goede keuze maken uit de beschikbare opties? Je kunt de minileningen vergelijken. Je zorgt er daarmee voor dat je een goed beeld krijgt van wat er beschikbaar is en waar je het best een minilening af kunt sluiten. In alle gevallen kun je het krediet al binnen 1 werkdag op je rekening verwachten en zal er geen check bij het BKR plaatsvinden. Kijk desalniettemin goed naar de rente die je betaalt, de eventuele aanvullende kosten en bijvoorbeeld het maximale bedrag dat je er kunt lenen. Een lening boven de €1.000 zal altijd een BKR toetsing opleveren, dus zorg ervoor dat je daar onder blijft.