Geld lenen zonder rente: kan dat?

Geld lenen zonder rente of benieuwd waar dat mogelijk is? Uiteraard kun je een krediet afsluiten bij vrienden of familie, waarmee je af kunt spreken dat je geen rente betaalt. Houd er rekening mee dat het met name bij grotere bedragen wel zo eerlijk is om daar een vergoeding voor te betalen. Geld lenen zonder rente bij een bank of een andere geldverstrekker is helaas niet mogelijk.

top 3 minileningen

Bijna zonder rente

Je kunt echter wel geld lenen, bijna zonder rente. Wat dat betekent? Je betaalt een lage rente, bijvoorbeeld omdat je het geld maar een paar weken nodig hebt. Op het moment dat je een minilening afsluit kun je haast geld lenen zonder rente. De korte looptijd van een paar weken zorgt ervoor dat je maximaal een paar euro rente hoeft te betalen over het bedrag tot maximaal €1.000 dat je kunt lenen. Je kunt haast geld lenen zonder rente, al is er natuurlijk wel sprake van een kleine vergoeding.

Online geld lenen

Wil je haast geld lenen zonder rente en ben je benieuwd hoe je dat het best aan kunt pakken? Het is in ieder geval verstandig om het geld online te lenen. Je voorkomt daarmee dat de bank of geldverstrekker hoge kosten zal rekenen voor de medewerker die voor je aan de slag moet. In plaats daarvan kun je de werkzaamheden zoveel mogelijk zelf uitvoeren. Je kunt haast geld lenen zonder rente door zelf de papieren in orde te maken en de geldverstrekker zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Uiteindelijk is de rente namelijk een vergoeding voor het risico en de geleverde werkzaamheden door de geldverstrekker.

Minilening afsluiten

Je kunt dus haast geld lenen zonder rente door dit online te doen, vooral wanneer je gebruik maakt van een zo kort mogelijke looptijd. Het is wat dat betreft de moeite waard om eens goed te kijken naar de minileningen die er beschikbaar zijn. De kredieten zijn geschikt voor bedragen tot €1.000. Je betaalt enige kosten, het geld lenen is niet gratis. Je kunt echter bijna geld lenen zonder rente, omdat je het bedrag na een korte looptijd weer snel zal terugbetalen.