Is de Cashper minilening een interessante keuze?

Cashper is een aanbieder van minileningen. Het is een van de online aanbieders die het mogelijk maakt om snel geld te lenen, zonder dat daar een BKR toetsing bij plaats zal vinden. De Cashper is beschikbaar tot een maximaal bedrag van €1.000. Het betekent in de praktijk dat je een mooi bedrag kunt lenen, dat je binnen 15 – 30 dagen terug zal betalen. Uiteraard is het verstandig om de Cashper minilening te vergelijken met de andere aanbieders die er beschikbaar zijn. Je zorgt er op die manier voor dat je een goed beeld krijgt van wat je kunt lenen en welke voorwaarden daar bij horen.

top 3 minileningen

Online minilening aanvragen

Wil je online een minilening aanvragen, bijvoorbeeld bij Cashper? Dit werkt heel eenvoudig. Het is in principe voldoende om aan te geven welk bedrag je nodig hebt. Cashper zal je aanvraag beoordelen en je vragen om een aantal aanvullende gegevens. Het gaat dan bijvoorbeeld om gegevens die aantonen dat je in Nederland woonachtig bent, dat je de Nederlandse nationaliteit hebt en dat je tussen de 21 en 65 jaar oud bent. Daarnaast is het van belang dat je een vaste baan hebt met voldoende inkomen om het geleende bedrag weer tijdig terug te kunnen betalen.

Kosten voor de minilening

Benieuwd naar de kosten van een Cashper minilening? De kosten hangen uiteraard af van het bedrag dat je wilt lenen. Dankzij de korte looptijd van 15 – 30 dagen betaal je over het algemeen maximaal een paar euro aan rente. Je kunt op een relatief voordelige en gemakkelijker manier geld lenen. Bovendien heb je snel de beschikking over het geld, waardoor je er meteen gebruik van kunt maken. Na 15 – 30 dagen ben je er weer vanaf en ben je weer vrij van schulden. De kosten voor de Cashper minilening vallen wat dat betreft erg mee, vooral wanneer je een relatief klein bedrag leent.

Aanbieders vergelijken

Benieuwd welke aanbieders er naast Cashper beschikbaar zijn? Bekijk onze online vergelijking van minileningen. Je krijgt op die manier een goed beeld van wat er beschikbaar is. In geen van de gevallen zal er een toetsing bij het BKR plaatsvinden. Daarnaast kun je standaard rekenen op een relatief korte looptijd en is het mogelijk om de aanvraag gewoon online te doen. Het geld staat binnen 1 dag op je rekening. Bij Cashper kun je maximaal €1.000 lenen op basis van een minilening, sommige andere aanbieders gaan bijvoorbeeld net wat minder ver.