Kleine lening aanvragen: hoe werkt dat?

Wil je een kleine lening aanvragen, bijvoorbeeld omdat je tijdelijk een paar honderd euro extra nodig hebt? Je hoeft daarvoor geen regulier krediet af te sluiten, het is in plaats daarvan voldoende om het geld tijdelijk op je rekening te laten storten. De kleine lening die je kunt aanvragen kennen we als een minilening, een minikrediet of een flitskrediet. Je kunt die gewoon online aanvragen en als je die na een paar weken netjes terugbetaalt vallen de kosten ontzettend mee.

top 3 minileningen

Wat is een minilening?

Benieuwd naar wat een kleine lening of een minilening eigenlijk is? De kleine lening biedt je de mogelijkheid om gedurende een paar weken een bedrag van enkele honderden euro’s te lenen. Heb je bijvoorbeeld tijdelijk €300 nodig of wil je er met €500 extra voor zorgen dat je een nieuwe TV aan kunt schaffen? Wat je wensen ook zijn, met de kleine lening zorg je ervoor dat je tijdelijk wat extra geld achter de hand hebt. Op die manier kan de kleine lening of minilening in verschillende situaties uitkomst bieden.

Wat kost een minilening?

Benieuwd naar wat een minilening of een kleine lening kost? Uiteraard hangen de kosten sterk af van het bedrag dat je wilt lenen en de zekerheid die je kunt bieden. Heb je voldoende inkomen om de kleine lening die je aanvraagt direct weer terug te betalen zodra de looptijd voorbij is? Je kunt een kleine lening aanvragen waar je een bepaalde rente over betaalt, na een korte looptijd gaat het vaak slechts om een paar euro. Daarnaast kun je mogelijk aanvullende kosten betalen, het is op voorhand verstandig om dat goed na te kijken.

Online kleine lening aanvragen

Wil je een kleine lening aanvragen ben je benieuwd hoe dat precies in z’n werk gaat? Het is voldoende om aan te geven welk bedrag je wilt lenen en aan te geven wat je vaste inkomen is. Aan de hand daarvan kan de verstrekker je aangeven of je het geld kunt lenen. Dat betekent dat het geld vervolgens vlot op je rekening staat, er is geen BKR check nodig. Je kunt online een kleine lening aanvragen, de aanbieder zal je over het algemeen vragen om enkele bewijsstukken met het oog op je inkomen aan te leveren.