Lenen zonder BKR toetsing

De vraag naar geld lenen zonder BKR wordt steeds groter. Tegenwoordig is het zo dat je al bij een aankoop van minimaal 300 euro een BKR registratie ontvangt. Kom je je betalingsverplichtingen niet na, dan wordt dit omgezet in een negatieve BKR registratie. Heb jij een negatieve BKR registratie op je naam en wil je toch graag geld lenen? Dan is het niet makkelijk, maar het kan! Wij leggen je uit hoe je geld kunt lenen zonder dat er een BKR toetsing wordt gedaan. 

Wanneer krijg ik een negatieve BKR registratie?

Er bestaat behoorlijk wat onduidelijkheid over de BKR registratie. Vandaag de dag krijg je al snel een BKR registratie wanneer je iets op afbetaling koopt. Met zo’n BKR registratie is er in principe niets aan de hand. Dit is als het ware een ‘positieve BKR registratie’. Het BKR houdt bij dat jij een lening hebt die je nog aan het afbetalen bent.

Lukt het jou niet om de lening op tijd af te betalen, dan ontvang je betalingsherinneringen en boetes. Negeer je al deze aanwijzingen, dan wordt jouw positieve BKR registratie omgezet in een negatieve BKR registratie. Wanneer je een nieuwe lening af probeert te sluiten, wordt aan de leningverstrekker gemeld dat je in het verleden een lening niet netjes hebt afgelost. Daarmee wordt de leningverstrekker gewaarschuwd en jij wordt beschermd tegen meer schulden.

Dat klinkt allemaal mooi, maar soms heb je toch echt geld nodig. Stel je wasmachine houdt er mee op, of je auto moet voor een APK keuring. Het is dan erg fijn om met een negatieve BKR registratie wel geld te kunnen lenen.

Geld lenen met negatieve BKR

Ook wanneer je een negatieve BKR registratie hebt, heb je soms echt geld nodig. Elke grote bank of online kredietverstrekker weigert je een lening aan te bieden. Gelukkig is er een uitzondering; een minilening of flitskrediet. De minilening is een lening zonder BKR. In plaats van een controle bij het BKR, doet de minilening verstrekker een eigen controle. Deze is veel minder streng en er wordt ook niet naar tal van papieren gevraagd. Wist je dat de minilening door vrijwel iedereen in Nederland aan te vragen is?

Dit zijn de voorwaarden voor een lening zonder BKR:

  • Je bent woonachtig in Nederland
  • Je bent minimaal 21 jaar oud
  • Je hebt geen uitkering

Snel geld lenen

Een groot bijkomend voordeel is dat de minilening de snelste lening van Nederland is. Doordat er niet om tal van papieren wordt gevraagd, die ook allemaal goedgekeurd moeten worden, wordt er een hoop tijd bespaart. Wil je direct geld lenen? Vraag dan online een minilening aan. Deze aanvraag duurt gemiddeld 5 minuten. Dezelfde werkdag wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. En wanneer deze wordt goedgekeurd, staat het geldbedrag dezelfde dag nog op je rekening.

De minilening of flitskrediet is een lening tot 1500 euro. Dit bedrag moet je binnen 62 dagen weer afbetalen. Door je aan deze afspraken te houden, heb je de lening ook snel weer afgelost en ben je weer schuldenvrij. Heb je nog eens snel geld nodig? Doordat je een ‘bekende’ bent, staat het bedrag, bij een volgende aanvraag, nog sneller op je rekening.