Minilening aanvragen: hoe gaat dat in z’n werk?

Wil je een minilening aanvragen en ben je benieuwd hoe dat concreet in z’n werk gaat? Het is niet lastig, het is in principe voldoende om aan te geven wat je graag wilt lenen en of je daarvoor voldoende verdient. Het grote voordeel van de minilening is dat er geen BKR toetsing plaats zal vinden. Dat betekent onder andere dat je het bedrag dat je wilt lenen een stuk sneller aan kunt vragen dan je waarschijnlijk gewend bent. Je kunt online een minilening aanvragen voor het bedrag dat je nodig hebt en daar binnen een paar uur tot maximaal een werk dag op rekenen.

top 3 minileningen

Online offerte aanvragen

Je kunt een minilening aanvragen door allereerst een offerte aan te vragen. Dat klinkt zwaarder dan het is. Het is in principe voldoende om aan te geven welk bedrag je graag wilt lenen en wie je bent. Wil je bijvoorbeeld €500 lenen? Je kunt dat online aangeven en enkele van je persoonlijke gegevens delen. De geldverstrekker zal de aanvraag van je ontvangen en aangeven wat er mogelijk is. Je kunt vervolgens de minilening aanvragen, in ruil waarvoor je bijvoorbeeld aan dient te tonen dat je voldoende verdient.

Dienstverband aantonen

Een minilening aanvragen vraagt nauwelijks om gegevens. Wel is het van belang om aan te tonen dat je een vast dienstverband hebt en dat je daarmee voldoende verdient. Dat is belangrijk voor de geldverstrekker die het bedrag aan je uitleent, maar ook voor je zelf. Je dient er immers voor te zorgen dat je het bedrag na een paar weken tijd ook weer netjes terugbetaalt. Een minilening aanvragen vraagt er wat dat betreft om dat je al in een vroeg stadium nadenkt over hoe je het bedrag weer terugbetaalt.

Minilening aanvragen

Je kunt online een minilening aanvragen. Het is verstandig om je op voorhand enigszins in te lenen, zodat je goed weet wat je er van kunt verwachten. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je goed weet welk bedrag je maximaal aan kunt vragen en waar je aan dient te voldoen qua voorwaarden. Het geld lenen via een minilening is gelukkig gemakkelijker dan het afsluiten van een krediet bij de bank. Je kunt wat dat betreft online een minilening aanvragen en er daarmee voor zorgen dat je het geld snel op je rekening hebt staan.