Minilening aanvragen: bij welke aanbieder kun je terecht?

Wil je een minilening aanvragen en ben je benieuwd bij welke aanbieders je terecht kunt? We zetten er een paar voor je op een rij, waar je de mogelijkheid hebt om online een minilening aan te vragen. Je kunt er tot maximaal €1.000 lenen. Wil je een weekendje weg, de boodschappen afrekenen of wellicht een nieuwe wasmachine kopen? Je kunt dan een minilening aanvragen, wij zetten voor je op een rij bij welke aanbieder je daarvoor terecht kunt.

top 3 minileningen

Ferratum en Cashper

Je kunt online verschillende aanbieders van minileningen met elkaar vergelijken. Het gaat dan bijvoorbeeld om Ferratum en Cashper. De beide aanbieders zorgen ervoor dat je enkele honderden euro’s kunt lenen. Bij Ferratum kun je terecht voor een minilening tot maximaal €800, bij Cashper heb je de mogelijkheid om tot maximaal €1.000 te lenen. Je kunt een minilening aanvragen bij een van de aanbieders, het is verstandig om die op voorhand met elkaar te vergelijken. Je krijgt op die manier een goed beeld van waar je het best terecht kunt voor het minikrediet.

Looptijd en snelheid

Wil je een minilening aanvragen en ben je benieuwd bij welke aanbieder je het best terecht kunt? Kijk dan in ieder geval goed naar de looptijd van het minikrediet. Ferratum houdt bijvoorbeeld standaard een looptijd van 21 dagen aan, bij Cashper dien je het bedrag na 15 – 30 dagen terug te betalen, op een moment dat het jou uitkomt. Qua snelheid ontlopen de beide aanbieders elkaar niet veel. Je kunt een minilening aanvragen en het geld binnen 1 werkdag op je rekening verwachten. Dat betekent dat je er direct de aankoop of uitgave mee kunt doen die je op het oog hebt, het gaat een stuk sneller dan bij een regulier krediet.

Online afsluiten en BKR check

Wil je een minilening aanvragen bij de aanbieder van je keuze en ben je benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Houd er rekening mee dat je de minilening online kunt aanvragen, voor de verwerking dien je mogelijk wat papieren op te sturen. Aan de andere kant zullen de beide aanbieders in ieder geval geen BKR check uitvoeren, wat tijd scheelt en voorkomt dat andere leningen aan het licht komen. Je kunt een minilening aanvragen bij de aanbieder van je keuze, zodat je vlot zorgt voor wat extra geld achter de hand.