Minilening zonder gedoe: hoe sluit ik die af?

Wil je een minilening zonder gedoe afsluiten? Heb je snel geld nodig en ben je benieuwd hoe je daar zo snel mogelijk voor kunt zorgen? Het is onder andere van belang om duidelijk aan te geven wat je verdient op basis van een vast dienstverband. Deze vaste overeenkomst is van belang, omdat je het inkomen dan kunt gebruiken om het geleende geld weer tijdig af te lossen. Je kunt een minilening zonder gedoe afsluiten, waar je vervolgens ook zonder gedoe weer vanaf komt.

top 3 minileningen

Wat is een minilening?

Benieuwd naar wat een minilening eigenlijk is en waarom je die zonder gedoe kunt afsluiten? Een minilening is eigenlijk niets anders dan een klein krediet, zodat je dat ook bij vrienden zou kunnen afsluiten. Je leent bijvoorbeeld een paar honderd euro, die je na 2 – 3 weken weer terugbetaalt. Je kunt de minilening zonder gedoe afsluiten, er komt bijvoorbeeld nauwelijks papierwerk bij kijken. Bovendien vind er geen BKR toetsing plaats, waardoor je ook daar geen omkijken naar hebt.

Zo min mogelijk papierwerk

Je kunt de minilening zonder gedoe afsluiten, bijvoorbeeld omdat er weinig papierwerk bij komt kijken. Je kunt het krediet in eerste instantie gewoon online aanvragen, daardoor hoef je de deur niet uit en er komt geen stuk papier aan te pas. Vervolgens is het van belang om bijvoorbeeld aan te geven wat je maandelijks verdient. De kans is groot dat je daar wat papierwerk bij nodig hebt. De aanbieder van de minilening zonder gedoe houdt het echter zo gemakkelijk mogelijk, zodat je er weinig tijd en moeite in hoeft te steken.

Geen BKR toetsing

Een andere reden dat je een minilening kunt afsluiten zonder gedoe is dat er geen BKR toetsing aan te pas zal komen. De aanbieder van het minikrediet vraagt je gegevens niet op bij het BKR. Dat betekent uiteraard dat eventuele andere kredieten of (oude) achterstanden niet aan het licht komen. Het betekent tegelijkertijd dat je zelf verantwoordelijk bent voor het bedrag dat je leent. Wil je een minilening zonder gedoe afsluiten? Zorg er dan dus voor dat je zelf goed weet wat je maximaal kunt lenen en maak alvast een plan om het geleende bedrag ook weer netjes op tijd af te lossen.