Kan ik een minilening zonder loonstrook aanvragen?

Wil je een minilening zonder loonstrook aanvragen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Het risico is groot dat we je helaas moeten teleurstellen, zonder loonstrook is het lastig om een minilening aan te vragen. Dat heeft te maken met het feit dat de verstrekker geen BKR toetsing uitvoert. Er dient een andere vorm van zekerheid te worden geboden, om aan te tonen dat je het bedrag dat je leent ook weer netjes terug kunt betalen.

top 3 minileningen

Geld lenen zonder loonstrook

Je kunt wat dat betreft niet zomaar geld lenen zonder loonstrook. Een minilening zonder BKR is geen probleem, maar een minilening zonder loonstrook aanvragen is een stuk lastiger. Dat heeft er mee te maken dat de verstrekker dan niet weet of je het geld weer op tijd af kunt lossen. Normaal gesproken zou je het inkomen dat je ontvangt immers kunnen gebruiken om het geleende geld terug te betalen. Indien dat niet het geval is kan het lastiger worden om het geld terug te betalen en ontstaan er problemen.

Minilening met spoed

Je kunt een minilening zonder loonstrook aanvragen, al is de kans klein dat je het krediet daadwerkelijk zal krijgen. Heb je wel een loonstrook en het geld met spoed nodig? Dat is geen probleem. Het geld staat over het algemeen al binnen 1 werkdag op je rekening, vaak al binnen een paar uur nadat je de aanvraag deed. Heb je geen loonstrook en wil je toch met spoed geld lenen? Dan kun je zoeken naar een Gemeentebank of een mogelijkheid om je spullen te verpanden, zodat je daarvoor wat geld kunt krijgen.

Minilening zonder papieren

Een minilening zonder loonstrook aanvragen is net zo lastig als het aanvragen van een minilening zonder papieren. Het is van belang dat je in Nederland woonachtig bent en je de Nederlandse nationaliteit hebt. Zonder die zekerheden is het voor de verstrekkers lastig om je het geld mee te geven, er bestaat dan te weinig zekerheid dat je het ook weer terug zal betalen. Het is daarom van belang dat je een vast inkomen hebt, ook al is dat maar laag.