Tot 1000 euro lenen zonder BKR: gebruik een minilening

Wil je tot 1000 euro lenen, zonder BKR controle? Je kunt daarvoor het best gebruik maken van een minilening. Je zorgt er daarmee voor dat je het bedrag kunt lenen dat je nodig hebt, zonder dat er een check bij het BKR plaats zal vinden. Heb je andere leningen lopen of heb je in het verleden een achterstand gehad? Je kunt tot 1000 euro lenen zonder BKR, zodat je er met een minilening toch eenvoudig voor zorgt dat je wat extra middelen achter de hand hebt.

top 3 minileningen

Maximaal 1000 euro lenen

Je kunt maximaal 1000 euro lenen zonder BKR, boven dat bedrag dienen banken een check uit te voeren. Dit heeft te maken met het risico dat je loopt, het is daarom van belang dat je zelf goed nadenkt of je het bedrag van 1000 euro ook weer op tijd kunt afbetalen. Wil je minder dan 1000 euro lenen zonder BKR? Dat is uiteraard ook geen probleem. Je kunt bij de aanbieder van de minileningen zelf aangeven of je bijvoorbeeld 300 euro of 500 euro wilt lenen, afhankelijk van wat je op dat moment nodig hebt.

Aanbieders met elkaar vergelijken

Wil je tot 1000 euro lenen zonder BKR en ben je benieuwd waar je daarvoor het best terecht kunt? Je kunt online de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Het is in ieder geval verstandig om goed te kijken naar de looptijd die de aanbieder hanteert. Soms is het 21 dagen, bij anderen is het 15 – 30 dagen. Kijk daarnaast naar het maximale bedrag dat je kunt lenen. Je kunt tot 1000 euro lenen zonder BKR, al rekenen sommige aanbieders andere maximale tarieven waar je rekening mee dient te houden.

Geen BKR controle

Wil je tot 1000 euro lenen zonder BKR? Er vindt geen controle plaats bij het BKR, wat betekent dat eventuele andere leningen of een (oude) achterstand niet aan het licht komen. Dat is een voordeel wanneer je tijdelijk wat extra geld nodig hebt, maar vraagt ook om een bepaalde verantwoordelijkheid. Reken voor jezelf uit welk bedrag je na een paar weken terug dient te betalen, zodat je eventuele betalingsproblemen voorkomt. Je kunt dan tot 1000 euro lenen zonder BKR, zodat je bijvoorbeeld de boodschappen af kunt blijven rekenen of dat je de mogelijkheid hebt om de wasmachine of de TV te vervangen.