Voorschotje aanvragen? De minilening is de oplossing

Voorschotje aanvragen, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat je de boodschappen kunt afrekenen? Wellicht zit je te wachten op de storting van je salaris, maar komt dat net te laat. Het is dan een goed idee om een voorschotje aan te vragen in de vorm van een minilening. Je zorgt er daarmee voor dat je tijdelijk bijvoorbeeld een paar honderd euro extra achter de hand hebt.

top 3 minileningen

Online voorschotje aanvragen

Je kunt online een voorschotje aanvragen, de minilening vormt daarvoor een uitstekende keuze. Je kunt een bedrag vanaf zo’n €100 aanvragen. Heb je meer nodig, bijvoorbeeld maximaal €500? Je kunt de minilening daarvoor uitstekend gebruiken, je hoeft dan geen officieel krediet aan te gaan. Het is in plaats daarvan voldoende om online een voorschotje aan te vragen, bijvoorbeeld door aan te geven wat je vaste inkomen per maand is.

Minilening afsluiten

Je kunt op basis daarvan een minilening afsluiten, een voorschotje waarmee je ervoor zorgt dat je in ieder geval de boodschappen kunt afrekenen of dat je de mogelijkheid hebt om te gaan tanken. Je bent er vervolgens ook snel weer vanaf, omdat de minilening een looptijd heeft van maximaal 2 – 3 weken. Na die periode dien je het minikrediet weer af te lossen. Je kunt het voorschotje dat je hebt aangevraagd terugbetalen op het moment dat je salaris gestort krijgt. Je bent er weer vlot vanaf, zodat je vrij van schulden verder kunt gaan.

Minileningen vergelijken

Wil je een voorschotje aanvragen en daar een zo scherp mogelijke prijs voor betalen? Je kunt online de verschillende minileningen vergelijken, waarmee je er eenvoudig voor zorgt dat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Je kunt in de beide gevallen rekenen op een zeer vlotte afhandeling en er zal in ieder geval geen BKR check plaatsvinden. Je kunt wat dat betreft zelfs een voorschotje aanvragen wanneer je al andere kredieten hebt lopen of op het moment dat je een achterstand hebt (gehad). Uiteraard ben je zelf verantwoordelijk voor het terugbetalen, dus houd daar rekening mee wanneer je een voorschotje aanvraagt.