Weekendje weg maar geen geld? Minilening is de oplossing

Wil je graag een weekendje weg, maar heb je even geen geld? Benieuwd naar de mogelijkheden die je hebt om er toch even tussenuit te gaan? Het is uiteraard van belang om het weekendje weg netjes af te rekenen. Je wilt daar waarschijnlijk liever geen lening voor afsluiten, in ieder geval geen officiële lening met registratie bij het BKR waar je vervolgens een lange tijd aan vast zit.

top 3 minileningen

Weekendje weg boeken zonder geld

Je wilt graag een weekendje weg, maar hoe doe je dat zonder geld? Je kunt daarvoor gebruik maken van de minilening. Je zorgt er daarmee voor dat je er een paar dagen tussenuit kunt, zonder dat je daar op voorhand lange tijd voor hoeft te sparen. In plaats daarvan kun je een minilening afsluiten voor een weekendje weg, waarmee je er eenvoudig voor zorgt dat je wat extra geld tot je beschikking hebt. Wil je een weekendje naar Keulen, naar Antwerpen of wellicht gewoon in eigen land? Dankzij de minilening kun je voldoende geld lenen voor een weekendje weg, een krediet waar je ook zo weer vanaf bent.

Snel geld lenen en direct weg

Je kunt snel geld lenen voor je weekendje weg. Het geld staat snel op je rekening, zodat je daar direct gebruik van kunt maken en je het weekendje weg kunt boeken. Je dient dat over het algemeen op voorhand te betalen, het is daarom van belang dat je het geld op je rekening hebt staan. Na betaling van het weekendje weg met het minikrediet kun je jouw spullen gaan pakken en er samen een paar dagen tussenuit.

Na een paar weken aflossen

Uiteraard kun je een weekendje weg zonder geld door een minilening af te sluiten en dien je dat geld weer netjes af te lossen. Je doet dat bij voorkeur met het salaris dat je ontvangt, nadat je een weekendje weg bent geweest. Krijg je over 2 of 3 weken salaris? Dan kun je dat geld mooi gebruiken om de minilening voor het weekendje weg weer af te lossen. Op die manier kun je een weekendje weg zonder geld, zonder dat je daar een officiële lening voor hoeft af te sluiten.