10.000 Euro Lenen

Vaak heeft u een bedrag van 10.000,- Euro nodig om een auto, verbouwing of luxe vakantie te financieren. Het is alleen mogelijk om via een doorlopend krediet of persoonlijke lening,  €10.000,- te lenen. Zorg er dan ook voor dat u van te voren bepaalt van welke leenvorm u gebruikt wilt maken.
10000 euro lenen vergelijken

€10.000,- lenen via een persoonlijke lening

Een groot voordeel van een persoonlijke lening is dat het leenbedrag en de rente vooraf vaststaat. Zo weet u vooraf wat u totaal kwijt bent aan een lening, wat u zekerheid biedt. Een nadeel is echter dat de rente vaak hoger is dan bij een doorlopend krediet. Dit betekent ook dat u tussentijds geen extra geld kunt opnemen om extra geld bij te lenen. Weet u zeker dat u een vast bedrag wilt lenen, dan kiest u voor een persoonlijke lening. Bekijk hieronder de rentes van een persoonlijke lening.

10.000,- Euro lenen via een doorlopend krediet

Een groot voordeel van een doorlopend krediet is dat u flexibel geld kunt lenen. Zo kiest u vooraf uw leenbedrag, maar heeft u wel de mogelijkheid om tussentijds extra bij te lenen. Een ander voordeel is dat de rente vaak lager is dan bij een persoonlijke lening. Bekijk hieronder de rentes van doorlopend krediet.

Laagste rente doorlopend krediet van 10.000,- Euro

De rente varieert per leenvorm en kredietverstrekker. Als u ervoor kiest om een persoonlijke lening af te sluiten, dan dient er rekening mee te houden dat de rente vaak iets hoger is dan bij een doorlopend krediet. De rente wisselt tussen de 3 en 12%.

KredietverstrekkerMin. renteMax. rente
Leningen.nl3,90%7,60%
Geldshop3,90%7,70%
Frisia4,00%9,00%
Kredietspotter3,90%11,90%

€10.000,- lenen zonder BKR

Wilt u €10.000,- lenen zonder BKR? Het is vrijwel onmogelijk om via een bank 10.000,- Euro te lenen, zonder BKR-toetsing. Aangezien het bedrag (€10.000,-) hoog is, zullen banken altijd uw kredietwaardigheid toetsen bij het BKR te Tiel. De enige andere optie, om geld te lenen zonder BKR, is via een particulier. Zorg er in dit geval voor dat u goede leenvoorwaarden afspreekt.

1000 euro lenen vergelijken

Meer of minder dan 10.000,- Euro lenen?

Geld lenen kost geld. Overweeg altijd of u het geld wel nodig heeft. Vaak is het verstandiger om te sparen voor een grote aankoop, of te wachten op uw salaris.