25000 Euro Lenen

Gaat u uw huis verbouwen, een nieuwe auto aanschaffen of toch die wereldreis maken? Dan is het mogelijk om 25000 euro te lenen. Gezien de grootte van dit leenbedrag, adviseren wij om vooraf goed rentetarieven te vergelijken en meerder offertes aan te vragen. Zo bent u er uiteindelijk zeker van dat u de best mogelijke rente afsluit. Vergelijk hieronder de verschillende rentes van meerdere kredietverstrekkers.25000 euro lenen vergelijken

25000 euro lenen via een persoonlijke lening

Als u zeker weet dat u niet meer dan 25000 euro wilt lenen, dan kunt u overwegen om een persoonlijke lening af te sluiten. Een groot voordeel van een persoonlijke lening is dat de rente vooraf vast staat, waardoor u zekerheid heeft over de totale kosten. Daarnaast bent u verplicht maandelijks een vast bedrag af te lossen tegen een vaste rente. Bekijk hieronder wat de rentetarieven zijn bij het afsluiten van een persoonlijke lening.

25000 euro lenen via een doorlopend krediet

Wilt u flexibel geld lenen? Dan is een doorlopend krediet de beste optie. Zo kunt u naast uw leenbedrag van 25000 euro, ook tussentijds meer geld lenen. Dit vaak tegen een lagere rente dan bij een persoonlijke lening. Een nadeel van doorlopend krediet is echter dat de rente vooraf niet vast staat. Dit betekent dat de rente soms ook hoger kan uitvallen, dan dat u vooraf had gedacht. Daarnaast vereist het discipline om een doorlopend krediet af te lossen, omdat de leen vrijheid erg aantrekkelijk is. Wilt u toch 25000 euro lenen, via een doorlopend krediet? Vergelijk hieronder de verschillende rentes:

Rente 25.000 euro lenen

De totale rente van 25000 euro verschilt per leenvorm, leenbedrag en de kredietverstrekker. Vaak wordt bij een dergelijke omvang vooraf een offerte op maat gemaakt. Om goed de verschillende rentes te vergelijken, kunt u het beste meerdere offertes aanvragen.

KredietverstrekkerMin. renteMax. rente
Leningen.nl3,90%7,60%
Geldshop3,90%7,70%
Frisia4,00%9,00%
Kredietspotter3,90%11,90%

25000 euro lenen zonder BKR

Het is niet zomaar mogelijk om eenvoudig 25000 euro te lenen. Zo wordt via banken en andere kredietverstrekkers altijd uw kredietwaardigheid getoetst bij het BKR. 25000 euro lenen zonder BKR kan dan ook alleen via andere kredietverstrekkers of via een particulier. Het is echter van belang dat u in dit geval goed de voorwaarden leest en alleen akkoord gaat als het contract goed is opgesteld. Direct geld.com raadt het lenen zonder BKR echter af.

25000 euro lenen vergelijken

Meer of minder dan 25000 euro lenen?

Geld lenen kost geld. Overweeg altijd of u het geld wel nodig heeft. Vaak is het verstandiger om te sparen voor een grote aankoop, of te wachten op uw salaris.