Doorlopend Krediet

Een doorlopende lening is een leenvorm die u een grote mate van flexibiliteit biedt. U bepaalt namelijk zelf wanneer en hoeveel u leent. Bovendien betaalt u alleen rente over het opgenomen bedrag. Wilt u direct weten welk doorlopend krediet het best bij u past? Vergelijk doorlopend krediet.

top 3 doorlopend krediet

Doorlopend krediet lenen

Het afsluiten van doorlopend krediet kan u grote voordelen bieden. Zo heeft u altijd geld achter de hand, bepaalt u zelf hoeveel rente u wilt opnemen en profiteert u van lagere rente dan bij een persoonlijke lening. Krediet doorlopend lenen is vooral handig als u vooraf niet weet hoeveel geld u wilt lenen. Wilt u weten welke doorlopende lening het best bij u past? Vergelijk dan hier doorlopende kredieten.

Doorlopend krediet rente

Als u een doorlopend krediet wilt afsluiten, dan profiteer u van een lagere rente dan bij een persoonlijke lening. Een rente van een krediet is variabel tussen de 1% en 3%. De rente is echter nooit van te voren vastgesteld en is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Het is echter van belang dat u niet teveel rente betaalt over uw doorlopend krediet. Zorg er dan ook voor dat u goed de rentes vooraf vergelijkt.

KredietverstrekkerMin. renteMax. rente
Leningen.nl3,90%7,60%
Geldshop3,90%7,70%
Frisia4,00%9,00%
Kredietspotter3,90%11,90%

Doorlopend krediet berekenen

Wilt u uw rente van een krediet berekenen? Uw doorlopend krediet wordt echter door de kredietverstrekkers berekend. U dient dan ook meerdere offertes aan te vragen, waarbij de kosten van een doorlopende lening worden berekend. Ons advies is dan ook om meerdere offertes aan te vragen, om zo te bepalen welk doorlopend krediet het best bij u past.

Doorlopend krediet vergelijken

Direct geld.com heeft verschillende kredietverstrekkers met elkaar vergeleken. Er is hierbij gekeken naar de rente, de service van de kredietverstrekkers en de flexibiliteit van het doorlopend krediet. Wilt u weten waar u het best een doorlopende lening kunt afsluiten? Start dan hier met doorlopend krediet vergelijken.

top 3 doorlopend krediet

Geld lenen kost geld. Overweeg altijd of u het geld wel nodig heeft. Vaak is het verstandiger om te sparen voor een grote aankoop, of te wachten op uw salaris.