Minilening

Een van de leenvormen die wij vergelijken is een minilening. Dit wordt ook wel een microkrediet, flitskrediet of flitslening genoemd. Het grote voordeel van minileningen is dat u simpel en eenvoudig een klein bedrag kunt lenen, dat snel op uw rekening staat. Soms ontvangt u zelfs binnen een paar uur het geld op uw rekening. In verhouding betaalt u wel meer rente. Zorg daarom dat u deze leningen goed vergelijkt en bekijk onze top 3 minileningen.

top 3 minileningen

Minilening vergelijken

De verschillen tussen de verschillende aanbieders zijn groot. Zo verschilt per aanbieder de rente, de snelheid van de storting van het geld en de termijn dat een minilening afgelost dient te worden. Vergis u niet, soms kunt u enkele tientallen euro’s besparen door goed minileningaanbieders met elkaar te vergelijken.

Wat is een minilening?

Een minilening is een leenvorm, waarbij u een klein bedrag leent wat vervolgens snel op uw rekening staat. Het maximale bedrag varieert per kredietverstrekker, maar is gemiddeld tot € 750. Afhankelijk van de minileningaanbieder staat het geld binnen 10 minuten of een paar uur op uw rekening.

Kan ik zomaar een minilening afsluiten?

Aan het afsluiten van minileningen zitten nog wel bepaalde voorwaarden vast. Zo is het vaak belangrijk dat u:

  • Woonachtig bent in Nederland en de Nederlandse nationaliteit heeft
  • U dient tussen de 21 en 65 jaar te zijn
  • Geen uitkering heeft
  • Het bedrag dient vaak tussen de 15 en 30 dagen terugbetaalt te worden
  • U dient soms een bewijs van inkomen aan te geven of een recent bankafschrift mee te nemen

Minilening aanvragen

Staat u op het punt om een minilening of microkrediet aan te vragen? Bekijk dan eerst onze vergelijking van alle minileningen. Hiermee bespaart u tijd en geld! Onze vergelijking is gebaseerd op de rente, het gemak en de kredietwaardigheid van de minileningaanbieders.

top 3 minileningen

Geld lenen kost geld. Overweeg altijd of u het geld wel nodig heeft. Vaak is het verstandiger om te sparen voor een grote aankoop, of te wachten op uw salaris.