Over Direct-geld.com

Direct-geld.com vergelijkt verschillende kredietverstrekkers op het gebied van leningen en kredieten. Dit doet Direct-geld.com door informatie van deze kredietverstrekkers te verzamelen en te publiceren. Deze informatie vindt u op deze site weer terug. Het is van belang om te weten dat Direct-geld.com geen advies geeft, maar slechts enkele aanbieders met elkaar vergelijkt. Dit proberen wij zo objectief mogelijk te doen, maar het is mogelijk dat een andere kredietverstrekker beter bij u past, dan dat Direct-geld.com heeft voorgesteld. Het is daarom goed om zelf ook de verschillende aanbieders te vergelijken en meerdere aanvragen te doen, om direct geld te lenen.

Vragen of aanvullingen over de website

Natuurlijk vindt u op onze site alle informatie die u nodig heeft, om de juiste leenvorm en het leenbedrag af te sluiten. Heeft u vragen, of wilt u graag meer informatie over Direct-geld.com of de website, dan verwijzen wij u graag door naar ons contactformulier. Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Suggesties zijn bovendien ook welkom, om zo onze site zo accuraat mogelijk te houden.

Extra advies

Heeft u na bezoeken van onze site toch behoefte aan extra advies? In dit geval verwijzen wij u door naar een onafhankelijke adviseur. Deze adviseur kan u het best informeren over de leenvorm die het beste bij u past. Het is tenslotte ook onze bedoeling u zo goed mogelijk te informeren. Tevreden bezoekers staan bij ons voorop!