Normaal ben ik niet van het geld lenen. Maar ik had nu toch echt direct geld nodig. Doordat ik uiteindelijk iets te laat was met terugbetalen, liep de rente toch wel hoog op. Desondanks heel blij dat ik op dat moment uit de problemen was!

Ik heb een goede vergelijking op de site gehad. Het mooist zou zijn als er nog iets meer informatie de type leningen beschikbaar was. Een kleine tip voor Direct-geld.com.

Was op zoek naar een lening voor een bepaald bedrag. Ideaal dat ik op deze site een bedrag kon kiezen. En het werd nog vergeleken ook!

Wat is het toch lastig een goede minilening te vinden! Maar nu toch gelukt, via Direct-geld.com. Goeie tip gekregen om op tijd af te lossen.

Zo blij met mijn afgesloten lening. Nu toch die mooie TV-aanbieding kunnen kopen

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function basically_content_nav() in /www/wp-content/themes/wordpress_theme/archive.php:72 Stack trace: #0 /www/wp-includes/template-loader.php(77): include() #1 /www/wp-blog-header.php(19): require_once('/www/wp-include...') #2 /www/index.php(17): require('/www/wp-blog-he...') #3 {main} thrown in /www/wp-content/themes/wordpress_theme/archive.php on line 72